Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Mister Spex Mister Spex

Keltainen linssikotelo - Karhu


Lisää Lisää suosikkeihini
 Keltainen linssikotelo - Karhu etunäkymä

Mister Spex Keltainen linssikotelo - Karhu

Alconin piilolinssikotelo on varustettu ”R” (oikea linssi) ja ”Alcon” (vasen linssi) -merkinnöin, jotta oikean linssin löytäminen kävisi helposti.
Usein saattaa unohtua, että piilolinssikotelon puhdistus on yhtä tärkeää kuin itse piilolinssien puhtaanapito. Piilolinssikotelo tulee korvata uudella kahden kuukauden käytön jälkeen. Mikäli piilolinssit tuntuvat epämukavilta käytössä, kannattaa tarkistaa myös kotelo, jossa linssejä säilytetään. Asetettuasi linssit silmille, tulee kotelossa oleva neste hävittää ja kotelo huuhdella suolaliuoksella tai desinfiointinesteellä. Älä käytä kraanavettä huuhteluun. Anna kotelon kuivua haihtumalla.

Löydä hoitotuotteet toisilta valmistajilta nettikaupastamme!
Mister Spexin kotisivulle .

Tuotenumero: 10-0801-03

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.