Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Keltainen linssikotelo - Karhu

 Keltainen linssikotelo - Karhu etunäkymä

Keltainen linssikotelo - Karhu

Alconin piilolinssikotelo on varustettu ”R” (oikea linssi) ja ”Alcon” (vasen linssi) -merkinnöin, jotta oikean linssin löytäminen kävisi helposti.
Usein saattaa unohtua, että piilolinssikotelon puhdistus on yhtä tärkeää kuin itse piilolinssien puhtaanapito. Piilolinssikotelo tulee korvata uudella kahden kuukauden käytön jälkeen. Mikäli piilolinssit tuntuvat epämukavilta käytössä, kannattaa tarkistaa myös kotelo, jossa linssejä säilytetään. Asetettuasi linssit silmille, tulee kotelossa oleva neste hävittää ja kotelo huuhdella suolaliuoksella tai desinfiointinesteellä. Älä käytä kraanavettä huuhteluun. Anna kotelon kuivua haihtumalla.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

4,90 €

4,90 € /1Stück

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.