Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Opti Free Express 355ml

 Opti Free Express 355ml etunäkymä

Opti Free Express 355ml

Optifree Express NoRub -piilolasineste soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisten pehmeiden linssien sekä silikonipohjaisten linssien kanssa. Neste on helppokäyttöinen – vältyt hieromiselta ja hankaamiselta, tableteilta sekä kaikilta lisätarvikkeilta. Opti-Free Express sisältää ainoana piilolinssinesteenä Amidoamiinia, joka ehkäisee tehokkaasti sienirihmaston kehittymistä. Täytä piilolinssikotelo Optifree Express NoRub -nesteellä, huuhtele ja laita linssit koteloon. Tämän jälkeen Optifree Express NoRub hoitaa linssit täydellisesti liottamalla, kosteuttamalla, desinfioimalla ja puhdistamalla ne. Kuuden tunnin jälkeen huuhtele linssit huolella, jonka jälkeen ne ovat jälleen valmiina käytettäviksi. Avattu pakkaus tulee käyttää kuuden kuukauden sisällä avaamisesta. Kaupan päälle saat linssikotelon ilman lisäkustannuksia!

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

9,00 €

25,35 € /1l

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.