Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Opti Free Puremoist 300ml

 Opti Free Puremoist 300ml etunäkymä

Opti Free Puremoist 300ml

Opti-Free Puremoist on linssineste pehmeille piilolinsseille Alconilta. Puremoist ehkäisee tehokkaasti rasva- ja proteiinikerrostumien muodostumista piilolinsseihisi.
Yleisin syy epämukavuuteen piilolinssien käytössä on kuivuus. Opti-Freen uusi, jopa 16 tuntia kestävä linssiä kosteuttava teknologia lisää käyttömukavuutta. Tämä tekee Puremoistista ainutlaatuisen ja toisin kuin vanhempi Opti-Free RepleniSH se on täysin riippumaton kyynelnesteestä.
Opti-Free Puremoist toimii myös desinfioivasti bakteereita, sieniä ja akantamebaa vastaan. Puremoist on ns. MPDS (Multi Purpose Desinfecting Solution) ja täyttää korkeimmat piilolinssinesteille asetetut desinfiointivaatimukset (FDA:n ja ISO:n mukaan).
Opti-Free Puremoistilla saat tehokkaan puhdistuksen, hävität mikro-organismit ja lisäät merkittävästi linssiesi käyttömukavuutta.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

13,50 €

45,00 € /1l

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.