Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Opti Free Puremoist 300ml

Opti Free Puremoist 300ml

Opti-Free Puremoist on linssineste pehmeille piilolinsseille Alconilta. Puremoist ehkäisee tehokkaasti rasva- ja proteiinikerrostumien muodostumista piilolinsseihisi.
Yleisin syy epämukavuuteen piilolinssien käytössä on kuivuus. Opti-Freen uusi, jopa 16 tuntia kestävä linssiä kosteuttava teknologia lisää käyttömukavuutta. Tämä tekee Puremoistista ainutlaatuisen ja toisin kuin vanhempi Opti-Free RepleniSH se on täysin riippumaton kyynelnesteestä.
Opti-Free Puremoist toimii myös desinfioivasti bakteereita, sieniä ja akantamebaa vastaan. Puremoist on ns. MPDS (Multi Purpose Desinfecting Solution) ja täyttää korkeimmat piilolinssinesteille asetetut desinfiointivaatimukset (FDA:n ja ISO:n mukaan).
Opti-Free Puremoistilla saat tehokkaan puhdistuksen, hävität mikro-organismit ja lisäät merkittävästi linssiesi käyttömukavuutta.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 1-4 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

13,50 €

45,00 € /1l

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.