District Vision

District Vision

Tutkimme ja kehitämme välineitä tietoisesti eläville urheilijoille luomalla tuotteita, jotka ovat yhtälailla sekä toiminnallisia että suorituskykyä parantavia. Uskomme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan urheilun suhteen sekä ajatukseen, että henkinen hyvinvointi on kaikenlaisen liikunnan perusta.

Aloitimme ensimmäisen kokeilumme vuonna 2013, kun aloimme testata urheilusilmälasien teknologiaa newyorkilaisella kaupunkijuoksijaryhmällä. Todellisen elämän palautteen ja japanilaisen suunnittelun yhdistelmänä syntyi Keiichi-juoksulasijärjestelmä – urheilijoille suunnattu ratkaisu, joka on tehty käsityönä Japanissa.

Osana kokonaisvaltaista visiotamme haluamme mahdollistaa meditaation yhä useammalle juoksijalle ja aktiiviselle sielulle sekä New Yorkissa että muualla maailmassa. Pyrimme toteuttamaan tavoitteemme keskustelusarjojen ja Mindful Athlete Programin (MAP) kautta yhteistyössä molempien alojen johtavien opettajien kanssa.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo