Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Tod’s Mister Spexillä

Tod’s-brändin patriarkan Diego Della Vallen itsepäisyys on kannattanut vastoin kaikkia odotuksia. Kuuluisan kenkävalmistaja Filippo Della Vallen lapsenlapsi Diego Della Valle päätti aloittaa opiskella lakia Bolognassa. Hän kuitenkin huomasi nopeasti olevansa paljon kiinnostuneempi muodista ja tyylistä kuin lakiasioista. Della Vallen Tod’s-brändin menestystarina alkaa 1970-luvulta. Merkin ensimmäinen tuote oli yhä nykyäänkin tunnetut kumipohjaiset nahkamokkasiinit. 1990-luvulla kenkämerkki uudisti valikoimansa lisäämällä portfolioonsa myös käsilaukkuja. Vuosien aikana nimi ”JP Tod’s” lyheni muotoon ”Tod’s”.

Diego Della Vallen ehkäpä nerokkain siirto oli käyttää kuuluisuuksia mainonnassaan. Se on tehnyt Tod’s-brändin yhdeksi maailman johtavista muotimerkeistä sekä saanut lukuisien fanien, mm. Nicole Kidmanin, huomion. Jopa brittiläinen kuningasperhe pitää italialaisesta designista, ja itse Diana käytti brändin käsilaukkuja. Kate Middleton seuraa nyt anoppinsa jalanjäljissä käyttämällä uudemman kerran julkaistua ”Diana-laukkua”. Brändistä on tullut pörssiyhtiö sekä maailman johtava luksusnahkatuotteiden valmistaja. Nykyään Tod’s S.p.A. -osakeyhtiö johtaa useampia merkkejä, kuten Hogan-, Fay- sekä Roger Vivier -merkkejä. Kokonaisuudessaan yrityksen arvo on noin 2,5 miljardia euroa.

Della Valle osallistuu myös tänä päivänä aktiivisesti tuotteidensa suunnitteluun. Kaikki tuotteet valmistetaan perinteistä käsityölaistaitoa hyödyntäen. Tämä kengänvalmistamisen jättiläinen varmistaa aina, että tuotantoprosessissa käytetään ainoastaan ensiluokkaisimpia materiaaleja, erityisesti vain parhainta ja laadukkainta nahkaa. Samoja materiaaleja on tietysti käytetty myös Tod’s-merkin silmälasien ja aurinkolasien valmistukseen, mikä taas antaa laseille niiden ainutlaatuisen ulkonäön.

Löydät Tod’s-merkkiset aurinkolasit Mister Spexin verkkokaupasta. Kun olet löytänyt suosikkiparisi, voit sovitta niitä virtuaalisella 3D-peilillämme. Tilaaminen on helppoa: valitse lasit, lisää silmälasireseptisi ja tee tilaus! Sovitamme kehykseen muovilinssit, joihin on lisätty heijastamaton linssipinnoite.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo