Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Opas optikoiden omiin tuotemerkkeihin

Haluamaasi merkkiä ei löydy? Tämä voi johtua siitä, että olet aiemmin ostanut tuotteen muualta. Useat optikkoliikkeet käyttävät tuotteista "omia" nimiään/tavaramerkkejään ("uudelleenbrändäys") piilolinssien alkuperäisten, valmistajan käyttämien merkkien sijaan. Tuotteet ovat identtisiä ja tulevat samalta valmistajalta, ainoastaan nimi eroaa alkuperäisestä.

Esimerkiksi EyeQ-piilolinssien alkuperäinen ja "oikea" nimi on Biomedics. EyeQ on Synsamin rekisteröimä tavaramerkki, jota yritys itse käyttää. Useat muutkin optikkoliikkeet saattavat käyttää tunnettujen tuotteiden yhteydessä omia nimiään.

Auttaakseemme asiakkaitamme löytämään omat piilolinssinsä olemme koonneet alle yhteenvedon yleisimmistä piilolinsseistä ja niiden eri nimistä. Listan avulla löydät valmistajan alkuperäisen tuotemerkin, jota myös me käytämme myydessämme piilolinssejä.Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite: Yhteystiedot:
support@misterspex.fi 09-2311 3508

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.