Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Monitehosilmälasit

Monitehosilmälasit

Löydä monitehoille sopivat kehykset

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Moniteholasit

(4 762)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 121 - 180/4 762

Mister Spexin moniteholasit:
uusien moniteholaseja ostoneuvonta

Oppaamme auttaa sinua valitsemaan ja ostamaan uudet moniteholinssit ja samalla hälventämään joitakin myyttejä progressiivisista laseista. Selvitä, miten moniteholasit toimivat, mitä tarvitset tottuaksesi niihin, ja miksi sinun ei enää tarvitse tuhlata omaisuutta moniteholinsseihin.


gleitsichtbrille

Sisällys

1. Mitä ovat moniteholasit?

Moniteholasit korjaavat useita näköongelmia kerralla. Siksi niitä kutsutaan moniteho tai progressiivisiksi laseiksi. Erilaisia visuaalisia vahvuuksia lähi- ja kaukoetäisyydeltä korjataan saumattomasti erityisellä linssityypillä. Viallinen näkökyky ja presbyopia (ikänäkö) korjataan samanaikaisesti.

2. Miksi ja milloin tarvitset moniteholinssejä?

Ikänäkö, joka siis tunnetaan myös nimellä presbyopia, esiintyy noin 40-vuotiailla ja vaikuttaa useimpiin ihmisiin jossain vaiheessa elämän aikana. Se ei ole väärä näkemys sanan perinteisessä merkityksessä, vaan pikemminkin ikään liittyvä toiminnallisuuden menetys. Silmän linssi menettää kimmoisuutensa ja johtaa yhä suurempiin vaikeuksiin eri etäisyyksien säätämisessä. Erityisesti lukeminen vaikeutuu ja siten tarvitaan lukulaseja. Kaikki eivät halua jatkuvasti asettaa ja riisua silmälaseja, varsinkin kun on olemassa olevia korjausmenetelmiä ja ei enää ole tarpeellista vaihtaa kahden eri paria olevien silmälasien välillä. Tällöin moniteholinssit ovat paras vaihtoehto.


3. Miten moniteholasit toimivat?

Moniteholinssit on jaettu eri visuaalisiin alueisiin. Linssin yläosaa käytetään katsottaessa pidemmälle. Keskialue kattaa keskipitkällä välimatkalla olevat esineet, kuten auton sisävarusteet. Linssien tarkoituksena on myös helpottaa siirtymistä kauempana ja lähempänä olevien alueiden välillä. Lähialue sijaitsee linssin alaosassa ja sitä käytetään lukemiseen.

Riippuen minkä moniteholinssin osan läpi katsot, näet tarkasti ja selvästi kyseisellä etäisyydellä.

Lukulasit verrattuna monitoimiaseihin

4. Mitä sinun tarvitsee tietää moniteholinsseistä?

Tämäntyyppisten linssien tekninen luonne tarkoittaa sitä, että reuna-alue on epäselvä, ja sen koko voi vaihdella näkyvän alueen mukaan.


Mister Spexillä voit tilata moniteholinssejä tavallisilla, laajennetuilla tai suurimmilla näköalueilla:


normaler Sehbereich

Normaali näkökenttä:

Nämä tarjoavat erinomaisen visuaalisen mukavuuden, etenkin ensikäyttäjille. Käytettävissä oleva visuaalinen alue on hieman pienempi. Tämä on kuitenkin vähemmän havaittavissa pienillä korjausarvoilla. Kun katsot ympärillesi, pää on yleensä enemmän aktivoitunut kuin laajemmilla tai suurimmilla näkökentillä.


erweiterter Sehbereich

Laajempi näkökenttä:

Laajempi näkökenttä on noin 40 prosenttia suurempi kuin standardi, joten pää liikkuu vähemmän, kun katselet ympärillesi.


maximaler Sehbereich

Suurin näkökenttä:

Suurin näkökenttä on noin 60 prosenttia suurempi kuin normaali. Linsseihin tottumiseen kuluva aika lyhenee huomattavasti keskimatkoissa, niihin voidaan katsoa pidempään ja se on helpompaa.

Kuinka kauan kestää moniteholinsseihin totuttautuminen?

Tähän kysymykseen on vaikea vastata. Moniteholinsseihin tarvittava totuttautumisaika riippuu yksilöstä, mutta tämä aika voi olla pidempi kuin tavallisissa resepti-laseissa. Moniteholinssit ovat monimutkaisia, mikä tarkoittaa, että kaikki eivät totu tällaisiin laseihin välittömästi. Jotkut ihmiset tottuvat monitoimilaseihin ja näkevät selvästi vain muutaman tunnin kuluttua, kun taas joissakin poikkeustapauksissa se kestää useita viikkoja. Mitä korkeampi valittujen linssien laatu on, sitä suurempi on näköalue, joka puolestaan johtaa mukavampaan sopeutumisaikaan uusilla progressiivisilla silmälaseillasi.


Vihje: Moniteholinssien eri näkökenttien vuoksi on suositeltavaa valita pari kehystä, jotka ovat riittävän suuria. Muuten eri visuaaliset kentät ovat liian pieniä. Mister Spexillä on yli 4000 kehystä toiveidesi toteuttamiseksi.

5. Miten voin tilata moniteholasit verkossa?

Kokeile virtuaalikäytännössä: Silmälasien tilaaminen verkossa Mister Spexiltä ei voisi olla helpompaa. Kokeile moniteholasejasi kolmiulotteisina käyttäen verkkokameraasi ja valitsemalla jopa neljä suosikkikehystäsi. Voit myös valita enintään neljä suosikkikehystäsi ja lähetämme ne sinulle kotona kokeiltavaksi maksutta. Näin voit valita suosikkiparisi mukavasti kotona.

Sovita verkossa

Sovita verkossa

Kokeile moniteholasejasi kolmiulotteisina käyttäen verkkokameraasi ja valitsemalla jopa neljä suosikkia.

Sovita kotona

2. Ilmainen kotikokeilu

Lähetämme sinulle jopa neljä suosikkikehystäsi kotona kokeiltavaksi maksutta. Näin voit valita suosikkiparisi mukavasti kotona. Jos et tunne silmäteräväliäsi, voit ottaa edestä kuvan itsestäsi valitsemallasi parilla ja lähettää sen meille. Optikkomme laskevat sinun silmäteriesi välin.

Tilaa netistä

3. Tilaa netistä

Anna reseptisi arvot ja täydennä tilauksesi.

Uudet monitehosilmälasisi

4. Uudet monitehosilmälasisi

Lasisi on muotoiltu huolellisesti mestarityöpajassamme ja toimitetaan suoraan ovellesi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.