Fendi
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Fendi

(3)
Näytä tuotteet välillä 1 - 3/3

Fendi-aurinkolasit: ylelliset katseenvangitsijat omaperäisellä tyylillä

Perinteinen italialainen Fendi on hyvin tunnettu glamouristaan ja hienostuneesta tyylistään, mihin yleensä vielä on liitetty leikkisää kokeilun halua. Tämä resepti näkyy myös Fendin aurinkolaseissa. Ylelliset ja samaan aikaan pröystäilevät mallit saavat muodin ystävien sydämet lyömään nopeammin. Fendi-aurinkolasit ovat täydellinen valinta niin miehille tai naisille, joiden oma tyyli on kaikkea muuta kuin tylsä.

Kansainvälisen luksusmerkin Fendin matka pienestä nahka- ja turkisliikkeestä muodinjätiksi on pitkä tarina.

Se alkoi noin sata vuotta sitten, vuonna 1918, kun merkki valmisti korkealaatuisia nahkatuotteita ja turkiksia. Matka kysytyksi ja kaikkien tuntemaksi muotimerkiksi alkoi vuonna 1965, kun italialaiset palkkasivat nuoren Karl Lagerfeldin pääsuunnittelijakseen. Lagerfeldin ansiosta merkille kehittyi sen oma hienostunut tyyli, josta tulikin Fendin tavaramerkki. Hän suunnitteli myös kuuluisan Fendi-logon, jossa on tavallinen ja ylösalaisin käännetty F-kirjain. Merkin kaikki tuotteet, Fendi-aurinkolasit mukaan lukien, on saatavilla laajassa värien ja muotojen skaalassa. Tyylille ominaista on geometriset kuviot, mittasuhteiden satunnainen käyttö ja ilmeikkäiden värien sekä kuviointien hyödyntäminen.

Hieman näyttävämpi kuin muut: Fendi-aurinkolasit cat eye -mallina

Naisten aurinkolasit upealla cat eye -mallilla on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä näyttävän sisääntulon: erittäin upea retrotyylinen kehys kääntää kaikkien päät ja saman aikaisesti antaa sinulle ripauksen diivan elkeitä. Fendin malleissa kehysten erityinen luonne paljastuu eritoten yksityiskohdissa. Esimerkiksi hieman litistetyt muovikehykset tortoise-kuvioinnilla on yksi näistä taidonnäytteistä. Tämä johtaa mielenkiintoiseen leikittelyyn pyöreiden linssien ja kulmikkaiden kehysten välillä, minkä ansiosta kehykset sopivat kaikkiin erilaisiin kasvon muotoihin. Kissan silmistä inspiraationsa saaneet Fendin cat eye -aurinkolasit ovat erityisen näyttävä ilmestys. Ulospäin kapenevat kulmat luovat kontrastin värien ja kuvioinnin kanssa. Tuloksena on joukosta erottuvat aurinkolasit, joiden muotoilu muistuttaa kissan korvia. Tämä lisää hauskan yksityiskohdan suosittuun retrolookkiin. Klassiset mallit, jotka ovat säilyttäneet muotonsa kautta aikojen, täydentävät Fendin kokoelman. Sen sijaan kontrastin luominen väreistä ja eri materiaaleista on luovan työn keskiössä. Esimerkiksi tavallisien värien kohtaaminen tortoise-kuvion kanssa muodostavat uudenlaiset värimaailman ja suunnittelun.

Muut kokoelman huippukohdat, kuten aviator tai pyöreät mallit, on tehty metallista.

Myös aviator-lasit, jotka ovat pinnalla tällä hetkellä, on nyt saatavina myös italialaisen huippumerkin luomuksena. Fendin aviator-lasit ovat metallisekoitus, muovista metalliin tai täysin metalliset, riippuen mallista. Yksityiskohdat, kuten neliömäiset, kulmista kapenevat kehykset uudistavat perinteistä pisaran muotoista kehystä mielenkiintoisella tavalla. Yhteenvetona voi sanoa, että nämä lasit tarjoavat huolettoman, mutta samalla elegantin yhdistelmän kehysten ja linssien väreissä, kuten kulta ja sininen, mikä lisää tyyliin myös ripauksen hippifiilistä. Metalliset pyöreät mallit, joiden juuret juontavat 60-luvulle, edustavat vielä selkeämmin tätä suuntausta. Fendi-aurinkolasit erottuvat tavallisista malleista trendikkäillä yksityiskohdilla, kuten kulmikkailla sangoilla tai koristeellisilla saranoilla.

Hyödynnä Mister Spexin tarjoamat edut aurinkolaseja ostaessa

Mister Spexiltä löydät laajan valikoiman Fendin sekä muiden merkkien aurinkolaseja. Helppokäyttöinen suodatintoiminto auttaa sinua täydellisten aurinkolasien etsimisessä. Tarjoamme myös muita etuja asiakkaillemme:

  • Voit sovittaa niin monia laseja kuin haluat mukavasti kotona. Tarvitset vain kasvokuvan (2D) tai webbikameran (3D).
  • Fendi-aurinkolasien lisäksi meillä on noin 3000 muuta paria silmä- ja aurinkolaseja valikoimassamme.
  • Osa aurinkolaseista on tilattavissa korjausarvoilla. Optikkomme asentavat linssit kehyksiin Berliinin työpajallamme.
  • Tilaaminen on riskitöntä 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin -takuun vuoksi.
  • Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: kaikki valikoimamme aurinkolasit toimitetaan ilmaiseksi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo