Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Converse
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Converse
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Converse Kaikki tuotemerkit

(31)

Converse Mister Spex Suomesta

Marquis Mills Converse perusti amerikkalaistuotemerkki Conversen vuonna 1908. Tuotemerkki tunnetaan parhaiten legendaarisista Chuck Taylor All Star -lenkkareistaan, mutta se suunnittelee myös silmälaseja, joiden laaja tyyliskaala sopii useisiin eri luonteisiin ja makuihin. Haluat sitten silmälasit voimakkuuksilla tai laadukkailla linsseillä varustetut aurinkolasit, löydät ne Mister Spexistä.

Silmälaseja ja aurinkolaseja ostaessa kannattaa aina valita laadukas tuotemerkki. Converse-silmälasien kaltaiset merkkilasit ovat, paitsi muodikkaat, myös materiaaliensa puolesta todella laadukkaat, ja niiden valmistuksessa on käytetty huippuasiantuntemusta ja äärimmäistä tarkkuutta. Converse-aurinkolaseissa on laadukkaat linssit, jotka suojaavat silmiäsi vaarallisilta UV-säteiltä, sekä kevyet metalli- ja muovikehykset, jotka tarjoavat käyttömukavuutta pitkäaikaisessa käytössäkin.

Muista valita oikea koko ja tyyli, joka imartelee piirteitäsi. 3D-ohjelmassamme voit "sovittaa" aurinkolaseja ja varmistaa näin ennen ostamista, että ne sopivat sinulle. Asiantuntevat verkko-optikkomme tarjoavat myös neuvoja.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.