Converse

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(53)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 53/53

Converse Mister Spex Suomesta

Marquis Mills Converse perusti amerikkalaistuotemerkki Conversen vuonna 1908. Tuotemerkki tunnetaan parhaiten legendaarisista Chuck Taylor All Star -lenkkareistaan, mutta se suunnittelee myös silmälaseja, joiden laaja tyyliskaala sopii useisiin eri luonteisiin ja makuihin. Haluat sitten silmälasit voimakkuuksilla tai laadukkailla linsseillä varustetut aurinkolasit, löydät ne Mister Spexistä.

Silmälaseja ja aurinkolaseja ostaessa kannattaa aina valita laadukas tuotemerkki. Converse-silmälasien kaltaiset merkkilasit ovat, paitsi muodikkaat, myös materiaaliensa puolesta todella laadukkaat, ja niiden valmistuksessa on käytetty huippuasiantuntemusta ja äärimmäistä tarkkuutta. Converse-aurinkolaseissa on laadukkaat linssit, jotka suojaavat silmiäsi vaarallisilta UV-säteiltä, sekä kevyet metalli- ja muovikehykset, jotka tarjoavat käyttömukavuutta pitkäaikaisessa käytössäkin.

Muista valita oikea koko ja tyyli, joka imartelee piirteitäsi. 3D-ohjelmassamme voit "sovittaa" aurinkolaseja ja varmistaa näin ennen ostamista, että ne sopivat sinulle. Asiantuntevat verkko-optikkomme tarjoavat myös neuvoja.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo