Jos.Eschenbach

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Jos. Eschenbach Kaikki tuotemerkit

(60)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/60

Jos.Eschenbach Mister Spex Suomesta

Eschenbach Optik on luonut ajattomia, luotettavia ja suurenmoisia silmälaseja yli sadan vuoden ajan. Nämä tuotteet ovat saaneet loistavan maineen silmälasimarkkinoilla. Tuotemerkin tuotteissa yhdistyvät suurenmoinen työtaito, laadukkaat materiaalit ja nykyaikaiset designit, jotka muodostavat yhdessä uskomattoman valikoiman visuaalisesti houkuttelevia ja toiminnallisia silmälaseja, jotka rikkovat alati muuttuvia trendejä ja pysyvät iäti tyylikkäinä. Brändi on todella omaa luokkaansa upean yksityiskohtaisuuden ansiosta. Tuotteiden tuntomerkkinä ovat hillityt ja luonnolliset värit ja titaanikehykset. Mallisto sisältää kuitenkin myös asetaattikehyksiä ja materiaaliyhdistelmiä sekä eloisia väripaletteja. Saranat ja ruuvit tekevät kehyksistä kestävät ja takaavat loistavan käyttömukavuuden.

Mister Spexissä voit tutustua helposti uusimpaan Jos.Eschenbach-silmälasimallistoon. Nämä silmälasit ovat pelkistettyjä, hienostuneita ja rohkeita, ja ne ovat loistava lisä jokaisen muotitietoisen miehen ja naisen silmälasivalikoimaan. Fantastisista värivaihtoehdoista mainittakoon musta/limenvihreä, hiekka/musta, matta grafiitinharmaa, ruskeanharmaa ja sininen marmori. Näistä silmälaseista on saatavilla pääasiassa ovaaleja ja suorakulmaisia muotoja sekä koko- että puolikehysmalleissa. Ne täydentävät loistavasti kaikkia kasvojen muotoja: niin neliönmallisia, pyöreitä kuin soikeitakin. Valitse laajasta silmälasivalikoimastamme ja löydä juuri omiin tarpeisiisi sopiva malli.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo