Converse

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
83 Tulokset

Converse Mister Spex Suomesta

Marquis Mills Converse perusti amerikkalaistuotemerkki Conversen vuonna 1908. Tuotemerkki tunnetaan parhaiten legendaarisista Chuck Taylor All Star -lenkkareistaan, mutta se suunnittelee myös silmälaseja, joiden laaja tyyliskaala sopii useisiin eri luonteisiin ja makuihin. Haluat sitten silmälasit voimakkuuksilla tai laadukkailla linsseillä varustetut aurinkolasit, löydät ne Mister Spexistä.

Silmälaseja ja aurinkolaseja ostaessa kannattaa aina valita laadukas tuotemerkki. Converse-silmälasien kaltaiset merkkilasit ovat, paitsi muodikkaat, myös materiaaliensa puolesta todella laadukkaat, ja niiden valmistuksessa on käytetty huippuasiantuntemusta ja äärimmäistä tarkkuutta. Converse-aurinkolaseissa on laadukkaat linssit, jotka suojaavat silmiäsi vaarallisilta UV-säteiltä, sekä kevyet metalli- ja muovikehykset, jotka tarjoavat käyttömukavuutta pitkäaikaisessa käytössäkin.

Muista valita oikea koko ja tyyli, joka imartelee piirteitäsi. 3D-ohjelmassamme voit "sovittaa" aurinkolaseja ja varmistaa näin ennen ostamista, että ne sopivat sinulle. Asiantuntevat verkko-optikkomme tarjoavat myös neuvoja.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo