Mexx

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
325 Tulokset

Mexx Mister Spexistä

Hollantilaisen Mexx-tuotemerkin tarina alkoi suudelmasta. Se kuulostaa romanttiselta, ja loi myös perustan sille kansainvälisesti suositulle muotiyritykselle, joka Mexx nykyään on. Ennen kuin Mexx sai jalansijaa markkinoilla vuonna 1986, sen perustaja Rattan Chadha oli jo perustanut kaksi eri tuotemerkkiä vuonna 1980: Miesten Moustache-malliston ja naisten Emanuelle-malliston. Muutama vuosi myöhemmin Chadhan kaksi mallistoa yhdistettiin ja uusi mallisto sai nimen Mexx. Tuotemerkin kirjainyhdistelmän M-kirjain tulee Moustache-sanasta ja E-kirjain Emmanuelle-sanasta. Näihin on lisätty kaksi X-kirjainta, joilla miesten ja naisten mallisto on yhdistetty kahdella suudelmalla.

Rattan Chadha ei kuitenkaan osoittanut luovuuttaan ja nerouttaan vain keksimällä tuotemerkin nimen, vaan hänen omaleimainen tyylinsä näkyy myös hänen mallistossaan. Mexx-muotiin on haettu inspiraatiota ajan hengestä, puhtaasta elämänilosta ja urbaanista elämäntyylistä. Tuotemerkki on suunniteltu täyttämään epäsovinnaisten henkilöiden toiveet ja tarpeet. Nämä ihmiset ovat nykyaikaisia ja avoimia ja tietävät tarkalleen mitä haluavat. Ja tämä filosofia näkyy erittäin hyvin koko Mexx-tuotevalikoimassa. Mexx-tyylille ovat ominaista yksinkertaisuus ja klassinen eleganssi. Hienostuneet yksityiskohdat täydentävät ilmettä ja luovat aivan erityisen kokonaisuuden.

Tyylissä näkyvät pääasiallisesti hillityt sävyt, klassiset muodot ja kauniit kuviot, jotka muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tyylin ja monipuolisuuden. Naisten ja miesten mallistojen lisäksi tuotevalikoima sisältää nykyään myös lastenvaatteita, laukkuja, asusteita ja tietenkin aurinkolaseja ja silmälaseja. Mexx-tuotteille ominaista on niiden korkea laatu.

  • ** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo