Timberland

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
172 Tulokset

Timberland Mister Spexillä

Amerikkalainen jalkine- ja ulkoiluvaateyritys Timberland on tunnettu kestävistä, lujatekoisista ja autenttisista tuotteistaan. Nykyään Timberland tarjoaa naisten-, miesten- ja lastenvaatteita sekä asusteita. Mutta kaikki alkoi vuonna 1952 yhdestä tuotteesta: lujarakenteinen ja vedenkestävä kenkä teki Timberlandista kuuluisan. Ensimmäistä kertaa koskaan korkealaatuinen saapas oli valmistettu siten, että kengänpohjan ja päällisen välissä ei ollut saumoja, mikä varmisti veden läpäisemättömyyden. Vuosien mittaan yritys on pysynyt uskollisena autenttiselle ja toimivalle suunnittelulleen ja tyylilleen. Vaiheittain Timberland lisäsi uusia, trendikkäitä ja korkealaatuisia tuotteita portfolioonsa. Vuonna 1973 Schwartzin perheyritys rekisteröi Timberland-brändin Yhdysvaltojen itärannikolla. Sieltä alkoi brändin marssi ympäri maailman niittäen mainetta tuotteidensa poikkeuksellisen laadun ansiosta, mutta myös kaupallisten ja sosiaalisten toimintaperiaatteidensa vuoksi. Timberland on säännöllisesti Top 10 -listassa, kun arvioidaan kestävää kehitystä, yritysvastuuta sekä innovatiivista suunnittelua. Brändi on ollut vuosikymmenten ajan yksi Yhdysvaltojen suosituimmista työnantajista.

Ulkoiluvaatebrändin pitäisi tarjota kestäviä vaatteita ja kenkiä, mutta sen ei tarvitse tulla näyttävän ja silmää miellyttävän suunnittelun hinnalla. Tämä on toinen ala, missä Timberland menestyy. 1990-luvun puolivälistä lähtien brändi on ollut oleellinen osa mm. hip hop -kaupunkikulttuuria kehittäen samalla asemaansa ja tehden tuotteistaan heti tunnistettavia.

Timberland tarjoaa sekä silmälaseja että aurinkolaseja. Kuten brändin muutkin tuotteet, myös Timberlandin lasit on tehty laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Valikoimasta löytyy vankkarakenteisempia mutta myös maltillisempia vaihtoehtoja, jotka kaikki on valmistettu sosiaalisen kestävyyden ja ympäristön kestävyyden toimintatapojen mukaisesti. Sekä naisten että miesten mallisto esittelee ensisijaisesti metalli- ja titaanidesignia. Yritys loistaa klassisten värien yhdistämisessä innovatiivisiin yksityiskohtiin. Tämä näkyy myös heidän aurinkolasivalikoimassaan, mutta tietenkin mukavuus ja toimivuus pysyvät etusijalla. Timberland tarjoaa myös tehokasta ja luotettavaa UV-suojaa aurinkolaseihinsa.

Mister Spex -verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman Timberlandin aurinko- ja silmälaseja sekä miehille että naisille. Nämä modernit klassikot on tehty erityisen pitkäikäisiksi. Jos etsit hyvännäköistä ja autenttista designia, löydät sen täältä!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo