Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
4 Tulokset

Dior Mister Spexillä

Diorilla on henkeäsalpaava kokoelma laadukkaita kehyksiä, jotka edustavat tätä muotitalon maailman kuulua tyyliä. Diorin nimi onkin synonyymi nykyaikaiselle eleganssille, vaikka koko valikoimassa valitsee ajaton, klassinen estetiikka. Perustamisestaan vuodesta 1946 lähtien tämä ikoninen merkki on vetänyt puoleensa kuuluisuuksia ympäri maailmaa. Viimeisin kokoelma silmäätekeviä silmälaseja on jälleen todistus merkin vankkumattomasta jalansijasta muotimaailmassa. Diorin uusimmat kehykset on nyt saatavilla Mister Spexin nettikaupassa.

Jos etsit tyylikästä lookkia, jossa on ripaus retroa, nämä kehykset ovat kuin sinulle tehdyt. Valikoimasta löytyy paljon eri malleja, myös perinteiset aviator- ja butterfly-mallit. Silti kaikille kehyksille yhteistä on tinkimätön huomio yksityiskohtiin. Yhdistelmä asiantuntevaa käsityötä, hillittyjä väriyhdistelmiä ja mielikuvituksellista muotoilua tekevät näistä kehyksistä muotimaailman halutuimpia tuotteita. Naiset rakastavat käyttää Dioreita joka tilanteessa – oli kyseessä sitten illallinen ystävien kanssa tai ihana aurinkoinen rantapäivä, naiset pitävät näitä elegantteja laseja tehdäkseen todellisen kannanoton…ja erottuakseen joukosta.

Mister Spexin valikoimasta löytyy yli 6000 kehystä eri merkeiltä ympäri maailmaa. Tutustu rauhassa valikoimaan ja sovita kehyksiä niin kuin olisit oikeassa liikkeessä. Mister Spexin virtuaalisen sovituspalvelun avulla voit sovittaa niin monia aurinkolaseja kuin haluat, niin näet nopeasti mitkä lasit sopivat sinulle. Tämä on olennainen osa tilausprosessia, jolloin voit tarkistaa miten kehykset sopivat tyyliisi, kasvojesi muotoon ja hiustesi väriin. Kun olet löytänyt Dior-lasit, joista kiinnostuit, valitse ne ja klikkaa linkkiä kuvan alla.

Merkkikehysten ostaminen ei voisi olla helpompaa Mister Spexillä. Kokeile laseja 3D-teknologian avulla, niin et ylläty ikävästi kun avaat paketin sen saavuttua. Ostokokemus Mister Spexillä on kuin kävelisit kivijalkaliikkeeseen ja saisit hyvää palvelua, mutta ilman että tosiasiassa liikut mihinkään sohvalta. Tutustu Euroopan suurimpaan optikkoliikkeeseen netissä ja saat nopean ja seurantanumerollisen toimituksen. Ja jos et olisikaan tyytyväinen ostokseesi, voit aina palauttaa lasit maksutta 30 päivän aikana. Mister Spexillä unelma-aurinkolasien löytäminen ei ole vain helppoa – se on myös hauskaa!

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo