Adidas Silmälasit

Adidas

Adidas-silmälasit

Uusimman Adias-malliston reseptisilmälasit ovat nyt saatavilla verkkokaupassamme. Valikoimamme sisältää Adidas-silmälaseja useista eri mallistoista. Valikoima sisältää silmälaseja Adidas Inspired ConnX -mallistosta: ne tarjoavat upean urheilullisen tyylin joka päivä. Voit myös tutustua Performance 3 Stripes Adidas -silmälaseihin, jotka ovat saatavilla urheiluun sopivina reseptilaseina.

Kaikki Adidas-silmälasit on valmistettu patentoiduista materiaaleista, jotka ovat erityisen kevyitä ja vankkoja. Joissakin malleissa on käytetty materiaalia, jota kutsutaan korkean suorituskyvyn teräkseksi. Se on sama materiaali, jota käytetään myös lentokoneiden valmistuksessa. Mallistomme sisältää Adidaksen puoli- ja kokokehysmalleja. Valitse omat suosikkikehyksesi. Tuotesivulta saat runsaasti lisätietoja uusista Adidas-silmälaseistasi.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotekuvia kaikista silmälaseista, jotta näet, miltä ne näyttävät eri kuvakulmista. Voit käyttää myös 360 asteen näkymää silmälaseista saadaksesi paremman käsityksen valitsemistasi Adidas-kehyksistä. Sen jälkeen voit käyttää verkkopohjaista sovitustyökaluamme saadaksesi ensimmäisen käsityksen siitä, miltä silmälasit näyttävät kasvoillasi.

Kaikki silmälasit toimitetaan ensiluokkaisten muovilinssien kera ilmaiseksi. Laadukkaimmat linssimme tarjoavat kolminkertaisen suojan: heijastamaton pinta tarjoaa suojaa häikäisyltä, kovapinnoite lisää kestävyyttä ja puhdistusta helpottava pinnoite mahdollistaa helpon puhdistusprosessin. Lisäksi saat tietenkin hyvännäköiset silmälasit.

Tilauksen tekemiseksi valitse ensin suosikkikehyksesi ja lisää ne ostoskoriisi. Syötä omat vahvuutesi. Voit myös tilata uudet silmälasisi tummennetuilla linsseillä tai erilaisilla linssityypeillä lisämaksua vastaan. Lähetämme aina silmälasisi mahdollisimman nopeasti ja toimitamme ne ympäri Euroopan. Koska tyytyväisyytesi on ensisijainen tavoitteemme, tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Siksi tilaaminen on riskitöntä./p>

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo