Silmälasit

Mexx Silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
174 Tulokset

Mexx-silmälasit

Mexx-tuotemerkin tarina ei voisi olla kauniimpi. Menestyksekäs tuotemerkki syntyi, kun Moustache (M)- ja Emanuelle (E)-mallistot yhdistettiin. Ne heräsivät symbolisesti eloon vuonna 1980, jolloin logoon lisättiin kaksi suukkoa (XX). Muotitalo on luonut kaupunkiviidakon ilmapiiriä yli 30 vuoden ajan inspiraationa muoti-, koru- ja asustemallistoilleen. Omana alanaan esitellään nyt reseptilasimallisto Mexx Eyes -tuotenimen alla.

Mexx luottaa reseptilasimallistossaan trendikkäisiin urbaaneihin kehyksiin, jotka on valmistettu arvokkaasta titaanista tai modernista ja laadukkaasta muovista. Tärkeitä seikkoja ovat tietenkin myös laatu ja arvo. Hillityllä ilmeellä ja tasapainoisilla väriyhdistelmillä ja muodoilla tuotemerkki varmistaa, että sen silmälasit sopivat sekä bisnesmiehille että nuorelle taideopiskelijalle. Jokainen mallisto herättää huomiota puhtailla linjoilla ja modernilla muotokielellä, on kyseessä sitten hengetön malli, puolikehysmalli tai kokokehysmalli. Malliston muodot vaihtelevat ovaaleista ja suorakulmaisista upeaan wayfarer-malliin, ja kaikissa malleissa huomiota herättää niiden klassinen yksinkertaisuus. Tuotemerkin väripaletti sisältää tummia ja lämpimiä sävyjä yhdessä villien pastellivärien, rohkeiden kirkkaiden värien ja villin kilpikonnansävyn kanssa. Silmälasien aisoissa on usein jännittävä kuviointi. Tutustu nuorekkaaseen, tyylikkääseen ja urbaaniin Mexx-muotokieleen itse.

Oletko jo löytänyt Mexx-silmälasit? Sovita niitä verkossa tai anna meidän toimittaa ne kotiovellesi ilmaiseksi, jotta voit sovittaa niitä kotona. Silmälasien tilaaminen Mister Spexistä on yhtä helppoa. Valitse silmälasit, syötä reseptisi tiedot ja tee tilauksesi. Mister Spex toimittaa kovapinnoitteella varustetut uudet Mexx-silmälasisi suoraan kotiovellesi vain muutaman päivän sisään.

Jos olet tehnyt väärän valinnan, voit palauttaa tilauksesi meille 30 päivän sisään. Lisätietoa näistä ja monista muista aiheista on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

Mexx-silmälasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin verkkokaupasta silmälaseja monilta muiltakin tuotemerkeiltä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo