Rodenstock

Rodenstock
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
84 Tulokset

Rodenstock Mister Spexillä

Rodenstockin silmälasit yhdistävät huipputeknologian, korkean laadun sekä merkille ominaisen muodikkaan tyylin. Lasien pohjana on viimeaikaisin saksalainen teknologia, ja ne valmistaa yritys, joka on tehnyt nimeään alalla jo yli 140 vuoden ajan. Jokainen tuotettu silmälasipari kunnioittaa perustaja Josef Rodenstockin näkemystä. Rodenstock laski perustukset brändille, josta on tullut Saksan johtava silmälasiyritys ja jota johdetaan yhä saman suvun voimin. Silmälasit ovat aina valmiina, olipa seuraavan kauden trendi mikä tahansa. Yrityksen laaja tutkimus- ja kehittämistoiminta varmistavat, että viimeisimmät tekniset innovaatiot ovat saatavillasi heti kun ne on testattu yrityksen laboratorioissa Saksassa. Tutustu Mister Spexin sivuilla näiden tarkkaa työtä tekevien valmistajien viimeisimpään mallistoon, joka koostuu maailman laadukkaimmista kehyksistä.

Rodenstockin silmälaseille on ominaista ajattomuus ja idea siitä, että ne kestävät kauan. Merkin silmälaseista huomaat, että kehyksiä ei tarvitse uusia joka vuosi. Ne ovat mukanasi kaudesta toiseen – ja jopa kauden senkin jälkeen. Monipuoliset vaihtoehdot klassisista metallikehyksistä ja rohkeasta mustasta designista titaanisiin kehyksettömiin silmälaseihin varmistavat laajan valikoiman eri tyylejä sekä sen, että jokaiselle kasvolle, mieltymykselle ja persoonallisuudelle löytyy sopiva kehys. Jokainen kehyspari tehdään huolella sekä yrityksen iskulauseen lupauksella ”Laatua perinteestä”, mikä on tehnyt yrityksestä ansaitusti maailman johtavan brändin alallaan. Rodenstockilla nämä ovat muutakin kuin vain sanoja. He kunnioittavat yrityksen perustajaa, miestä, joka kehitti ensimmäiset silmälasinsa monia vuosia sitten. Tämä perintö on vielä tänäänkin osa jokaista silmälasiparia, joka ylpeänä kantaa hänen nimeään.

Anna Mister Spexin auttaa sinua valitsemaan omat Rodenstock-silmälasisi. Käytä virtuaalista 3D-teknologiaa tai sovita laseja kotona. Kokeile muutamaa eri tyyliä nähdäksesi, mitkä lasit sopivat kasvoillesi, käyttämiisi sävyihin sekä omaan persoonalliseen luonteeseesi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo