Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
46 Tulokset

Timberland-silmälasit

Timberland perustettiin vuonna 1978, ja siitä on tullut yksi maailman tunnetuimmista urheilutarvike- ja urheilutavaramerkeistä. Brändi on alusta lähtien panostanut ympäristön kannalta kestäviin tuotantomenetelmiin valmistaakseen käyttömukavia ja kovatekoisia tuotteita. On kyseessä sitten urheilutuotteet tai Timberland-silmälasit, yritys pitää edelleen kiinni korkeista standardeistaan: se on periaate, joka on tuonut yritykselle mainetta ja kunniaa vuosikymmenten ajan.

Timberlandin silmälasikehysmallisto on vaikuttavan monipuolinen. Timberland tarjoaa jotakin jokaiselle paksuista ja rohkeista kehyksistä tyylikkäisiin puolikehysmalleihin ja jopa hengettömiin silmälaseihin, joissa on ohuet sangat ja hienot nenäsillat. Tuotemerkin silmälasit erottuvat edukseen omalaatuisten puhtaiden linjojensa ja välittömästi tunnistettavien muotojen ja väriskaalan vuoksi. Timberlandin hengettömät silmälasit yksivärisillä nenäsilloilla ja värikkäillä sangoilla ovat esimerkki tästä design-filosofiasta. Tarjolla on kuitenkin paljon niillekin, jotka haluavat hillitymmän lookin.

Monissa malleissa on yksiväriset kehykset tai mustat tai harmaat sangat. Joko löysit oman suosikkisi? Mister Spex toimittaa kaikki Timberland-silmälasit Suomessa Posti:n kautta ilmaiseksi. Tarjoamamme 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tuotteesi Mister Spexille 30 päivän sisään. Voit joko valita laajasta valikoimastamme toiset kehykset tai saada kaikki rahasi takaisin. Kotisivumme palveluosiossa on lisätietoa Mister Spexin 30 päivän palautusoikeudesta ja hintatakuustamme.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo