Marcel Ostertag
CO CO – Contemporary Conscious

Marcel Ostertag x CO CO

Muotisuunnittelija Marcel Ostertagin Made in Europe -kapselikokoelma sopii saumattomasti Contemporary Conscious -sarjaamme ja todistaa, että korkealaatuinen suunnittelu ja huolellinen tuotanto täydentävät toisiaan täydellisesti.

Suoraan tuotteisiin
Marcel Ostertag

Kestävää kauneutta

Valittavana on kuusi eleganttia ja ilmeikästä mallia, jotka muodostavat ainutlaatuisen vintage-tulkintojen kirjon siroissa muodoissa ja luonnollisissa väreissä. Yksittäiset kehykset on valmistettu rakkaudella Euroopassa, ja niiden tuotannossa hyödynnetään erilaisia mahdollisuuksia minimoida tuotantoon liittyvät ympäristöhaitat.

Simälasitrendit Windsor Refresh
Marcel Ostertag

"Silmälasit ovat yksinkertaisesti täydellinen asuste. Rakastan sitä, että voin luoda aina uusia tyylejä erilaisilla silmälaseillani. Marcel Ostertag x CO CO -kokoelmalla pystyin toteuttamaan tyylikkään ja ajattoman silmälasikokoelman ja vieläpä Made in Europe -moton alla."
Marcel Ostertag

Marcel Ostertag
Simälasitrendit Windsor Refresh

Berlin by Nature

Marcel Ostertag ammentaa inspiraationsa Berliinin sykkivän kaupunkielämän ohella luonnon moninaisuudesta. Hän yhdistää niistä saamansa vaikutteet taidokkaasti ajattoman kauniiksi design-kehyksiksi ekologisten materiaalien, kuten 100 % luomuasetaatin sekä paikallisen käsityötaiteen avulla. Suscha, Loire ja Kama – suurten jokien nimiä – korostavat mallien tunnusomaista luonnetta ja lumoavat erityisen luonnollisella värityksellään.

Uusi kapselikokoelma vannoo kestävän kehityksen nimeen: jokaista myytyä CO CO -kehystä kohden lahjoitetaan yksi euro voittoa tavoittelemattomalle Clean River Project -organisaatiolle.

Kaikki CO CO -silmälasit
Simälasitrendit Windsor Refresh

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Marcel Ostertag x CO CO Kaikki tuotemerkit

(15)
Näytä tuotteet välillä 1 - 15/15

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo