Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
McQ

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Tuotemerkki
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali
Hinta, €

McQ Kaikki tuotemerkit

(18)
  • McQ
Näytä tuotteet välillä 1 - 18/18

McQueen Mister Spexistä

Mc Queen -kehykset ovat valmiit reseptilinsseillä varustetuiksi. Ne ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat pelkistetyt ja tyylikkäät silmälasit, jotka korjaavat myös näköhäiriöitä. Mc Queen -tuotemerkki on tarjonnut laadukkaita merkkilaseja miehille ja naisille vuodesta 2004 lähtien. Mallisto sisältää runsaasti muovi- ja metallikehyksiä, aisoja ja linssejä.

Nämä silmälasit ovat paitsi tyylikkäät, myös erittäin kestävät, ja soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön. Tämän malliston mallien tyyli vaihtelee urheilullisesta trendikkääseen ja muodikkaaseen. Malliston värejä ovat perusmalliset neutraalit värit, kaksisävyiset designit ja värikkäät yhdistelmät, jotka takaavat, että reseptilasisi sopivat työasuun, vapaa-ajan asuun ja urheiluasuun. Näiden ihastuttavien unisex-kehysten väriskaalaan kuuluu useita upeita värejä sisältäen siniset ja harmaat linssit ja kehykset. Ne sopivat sekä miehille että naisille, ja tuovat tyylikkyyttä lookiisi. Tyylit ovat aina nykyaikaisia ja raikkaita.

Mister Spex tarjoaa yli 6000 mallia yli 100 design-tuotemerkiltä. Edistyksellistä verkkopohjaista teknologiaamme käyttämällä voit sovittaa aurinkolaseja kolmiulotteisesti. Huippulaadukkaat linssit sisältävät ensiluokkaisen UV-suojan, kovapinnoitteen ja heijastamattoman pinnan. Aurinkolasisi lähetetään samana päivänä, jos teet tilauksesi ennen kello 14. Voit seurata lähetystä Posti:n kautta. Jos et ole täysin tyytyväinen aurinkolaseihisi, voit palauttaa ne 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.