MCQ

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(85)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/85

McQueen Mister Spexistä

Mc Queen -kehykset ovat valmiit reseptilinsseillä varustetuiksi. Ne ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat pelkistetyt ja tyylikkäät silmälasit, jotka korjaavat myös näköhäiriöitä. Mc Queen -tuotemerkki on tarjonnut laadukkaita merkkilaseja miehille ja naisille vuodesta 2004 lähtien. Mallisto sisältää runsaasti muovi- ja metallikehyksiä, aisoja ja linssejä.

Nämä silmälasit ovat paitsi tyylikkäät, myös erittäin kestävät, ja soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön. Tämän malliston mallien tyyli vaihtelee urheilullisesta trendikkääseen ja muodikkaaseen. Malliston värejä ovat perusmalliset neutraalit värit, kaksisävyiset designit ja värikkäät yhdistelmät, jotka takaavat, että reseptilasisi sopivat työasuun, vapaa-ajan asuun ja urheiluasuun. Näiden ihastuttavien unisex-kehysten väriskaalaan kuuluu useita upeita värejä sisältäen siniset ja harmaat linssit ja kehykset. Ne sopivat sekä miehille että naisille, ja tuovat tyylikkyyttä lookiisi. Tyylit ovat aina nykyaikaisia ja raikkaita.

Mister Spex tarjoaa yli 6000 mallia yli 100 design-tuotemerkiltä. Edistyksellistä verkkopohjaista teknologiaamme käyttämällä voit sovittaa aurinkolaseja kolmiulotteisesti. Huippulaadukkaat linssit sisältävät ensiluokkaisen UV-suojan, kovapinnoitteen ja heijastamattoman pinnan. Aurinkolasisi lähetetään samana päivänä, jos teet tilauksesi ennen kello 14. Voit seurata lähetystä Posti:n kautta. Jos et ole täysin tyytyväinen aurinkolaseihisi, voit palauttaa ne 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo