Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Tuotemerkki
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali
Hinta, €

tuotetta

(159)
  • Mexx
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/159

Mexx Mister Spexistä

Hollantilaisen Mexx-tuotemerkin tarina alkoi suudelmasta. Se kuulostaa romanttiselta, ja loi myös perustan sille kansainvälisesti suositulle muotiyritykselle, joka Mexx nykyään on. Ennen kuin Mexx sai jalansijaa markkinoilla vuonna 1986, sen perustaja Rattan Chadha oli jo perustanut kaksi eri tuotemerkkiä vuonna 1980: Miesten Moustache-malliston ja naisten Emanuelle-malliston. Muutama vuosi myöhemmin Chadhan kaksi mallistoa yhdistettiin ja uusi mallisto sai nimen Mexx. Tuotemerkin kirjainyhdistelmän M-kirjain tulee Moustache-sanasta ja E-kirjain Emmanuelle-sanasta. Näihin on lisätty kaksi X-kirjainta, joilla miesten ja naisten mallisto on yhdistetty kahdella suudelmalla.

Rattan Chadha ei kuitenkaan osoittanut luovuuttaan ja nerouttaan vain keksimällä tuotemerkin nimen, vaan hänen omaleimainen tyylinsä näkyy myös hänen mallistossaan. Mexx-muotiin on haettu inspiraatiota ajan hengestä, puhtaasta elämänilosta ja urbaanista elämäntyylistä. Tuotemerkki on suunniteltu täyttämään epäsovinnaisten henkilöiden toiveet ja tarpeet. Nämä ihmiset ovat nykyaikaisia ja avoimia ja tietävät tarkalleen mitä haluavat. Ja tämä filosofia näkyy erittäin hyvin koko Mexx-tuotevalikoimassa. Mexx-tyylille ovat ominaista yksinkertaisuus ja klassinen eleganssi. Hienostuneet yksityiskohdat täydentävät ilmettä ja luovat aivan erityisen kokonaisuuden.

Tyylissä näkyvät pääasiallisesti hillityt sävyt, klassiset muodot ja kauniit kuviot, jotka muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tyylin ja monipuolisuuden. Naisten ja miesten mallistojen lisäksi tuotevalikoima sisältää nykyään myös lastenvaatteita, laukkuja, asusteita ja tietenkin aurinkolaseja ja silmälaseja. Mexx-tuotteille ominaista on niiden korkea laatu.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.