Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Adidas

Tämä merkki ei esittelyjä kaipaa - kolme tuttua raitaa kertoo tarpeellisen. Heidän korkealaatuiset tuotteensa ja nykyaikaisen trendin seuraaminen on tehnyt Adidaksesta yhden maailman suosituimmista merkeistä. Adidas käyttää patentoituja materiaaleja, jotka ovat erityisen kevyitä ja kestäviä vauhdikkaaseen menoon.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki adidas
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

adidas Silmälasit

(1)

Adidas-silmälasit

Uusimman Adias-malliston reseptisilmälasit ovat nyt saatavilla verkkokaupassamme. Valikoimamme sisältää Adidas-silmälaseja useista eri mallistoista. Valikoima sisältää silmälaseja Adidas Inspired ConnX -mallistosta: ne tarjoavat upean urheilullisen tyylin joka päivä. Voit myös tutustua Performance 3 Stripes Adidas -silmälaseihin, jotka ovat saatavilla urheiluun sopivina reseptilaseina.

Kaikki Adidas-silmälasit on valmistettu patentoiduista materiaaleista, jotka ovat erityisen kevyitä ja vankkoja. Joissakin malleissa on käytetty materiaalia, jota kutsutaan korkean suorituskyvyn teräkseksi. Se on sama materiaali, jota käytetään myös lentokoneiden valmistuksessa. Mallistomme sisältää Adidaksen puoli- ja kokokehysmalleja. Valitse omat suosikkikehyksesi. Tuotesivulta saat runsaasti lisätietoja uusista Adidas-silmälaseistasi.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotekuvia kaikista silmälaseista, jotta näet, miltä ne näyttävät eri kuvakulmista. Voit käyttää myös 360 asteen näkymää silmälaseista saadaksesi paremman käsityksen valitsemistasi Adidas-kehyksistä. Sen jälkeen voit käyttää verkkopohjaista sovitustyökaluamme saadaksesi ensimmäisen käsityksen siitä, miltä silmälasit näyttävät kasvoillasi.

Kaikki silmälasit toimitetaan ensiluokkaisten muovilinssien kera ilmaiseksi. Laadukkaimmat linssimme tarjoavat kolminkertaisen suojan: heijastamaton pinta tarjoaa suojaa häikäisyltä, kovapinnoite lisää kestävyyttä ja puhdistusta helpottava pinnoite mahdollistaa helpon puhdistusprosessin. Lisäksi saat tietenkin hyvännäköiset silmälasit.

Tilauksen tekemiseksi valitse ensin suosikkikehyksesi ja lisää ne ostoskoriisi. Syötä omat vahvuutesi. Voit myös tilata uudet silmälasisi tummennetuilla linsseillä tai erilaisilla linssityypeillä lisämaksua vastaan. Lähetämme aina silmälasisi mahdollisimman nopeasti ja toimitamme ne ympäri Euroopan. Koska tyytyväisyytesi on ensisijainen tavoitteemme, tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Siksi tilaaminen on riskitöntä./p>


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.