Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Brendel eyewear Silmälasit

(1)
  • Brendel eyewear
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Brendel-silmälasit

Paras look, joka minulla on koskaan ollut! Saksan Keski-Frankenista kotoisin oleva silmälasien ja optisten tarvikkeiden valmistaja Brendel osui naulan kantaan sanoessaan tämän. Yrityksen motto kuvailee täydellisesti tuotemerkin intohimoa luovuutta ja tyylitajua kohtaan. Saksan Fürthissä syntynyt tuotemerkki ei ole trendien seuraaja, vaan lumoaa yksilöllisellä ilmeellään, tyylillään ja laadullaan. Tämän mahdollistavat erittäin tarkka yksityiskohtaisuus ja upeat väridesignit.

Tämä laaja mallisto on sisältänyt perinteisesti malleja muotitietoisille naisille, mutta viime aikoina siihen on lisätty myös muutamia hienoja miesten malleja. Molemmille mallistoille yhteistä on niiden nuorekas henki ja selkeä estetiikka.

Brendelin naisten silmälasien mallisto puhuttelee itsevarmaa ja sivistynyttä naista, joka on jo löytänyt tyylinsä ja tietää mitä haluaa. Selkeä yksityiselämässään, ammattimainen urallaan, ylellinen julkisissa tapahtumissa - persoonallinen ja tyylikäs kaikissa tilanteissa. Brendelin naisten malliston silmälasit on valmistettu asetaatista, metallista tai titaanista, ja se sisältää klassisia muotoja, erottuvia tyylejä, trendikkäitä värejä ja hillittyjä sävyjä. Mallit ovat yhtä yksilöllisiä kuin niitä käyttävät naisetkin.

Brendelin miesten silmälasimallisto uudelle miesten sukupolvelle - monipuoliselle ja miehekkäälle miehelle, joka on tarkka ulkonäöstään ja tyylistään ja tuntee itsensä. Brendelin miesten mallistolle ovat tyypillistä muodikkaat designit, miehekkäät muodot ja tyylikkäät materiaalit.

Lisätietoa Mister Spexin tarjoamasta 90 päivän palautusoikeudesta on palvelusivullamme.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.