Jos.Eschenbach
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Jos. Eschenbach

(59)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 59/59

Jos. Eschenbach-silmälasit Mister Spex Suomesta

Mister Spex tarjoaa Jos. Eschenbach-malliston tyylikkäitä reseptisilmälaseja. Tämän klassisen malliston mallit ovat tyylikkäitä ja kestäviä modernien ja edistyksellisten materiaalien ansiosta. Värimaailma vaihtelee neutraaleista väreistä rohkeisiin väreihin ja kaksisävyisiin silmälaseihin, jotka ovat hillityn tyylikkäät. Kaikki silmälasit tarjoavat loistavaa näön korjausta.

Jos. Eschenbach-silmälasit tarjoavat sinulle sopivan tyylin. Voit valita neliönmuotoiset kehykset, jotka tasapainottavat kasvonpiirteitäsi, suorakulmaiset kehykset, jotka antavat ahkeran ilmeen tai hieman pyöristetyt kehykset, jotka luovat hieman rennomman ja monipuolisemman lookin. Kaikkiin verkkokauppamme malleihin voidaan asettaa linssit haluamillasi vahvuuksilla, ja voit sovittaa niitä kotona jopa 10 päivän ajan. Voit tilata moniteholinssit pientä lisämaksua vastaan.

Kotisivullamme oleva virtuaalinen 3D-sovituspalvelu auttaa valinnan tekemisessä. Kaikissa silmälaseissa on UV-suojalla, heijastamattomalla pinnalla ja kovapinnoitteella varustetut laadukkaat linssit. Liity Mister Spexin yli 1,5 miljoonan tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tilaa aurinkolasit ja reseptilasit verkosta. Jos et ole täysin tyytyväinen, Mister Spex tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden kaikkiin tilauksiin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo