Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Jos.Eschenbach

JOS.ESCHENBACH


Jos. Eschenbach ilmentää ajatonta muotoilua, laadukkaita materiaaleja ja teknistä hienostuneisuutta. Monen vuoden kokemus takaa asiantuntevuuden ja he ihailevat Eschenbach Optikin taitotasoa.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Jos. Eschenbach
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Jos. Eschenbach Silmälasit

(29)

Jos. Eschenbach-silmälasit Mister Spex Suomesta

Mister Spex tarjoaa Jos. Eschenbach-malliston tyylikkäitä reseptisilmälaseja. Tämän klassisen malliston mallit ovat tyylikkäitä ja kestäviä modernien ja edistyksellisten materiaalien ansiosta. Värimaailma vaihtelee neutraaleista väreistä rohkeisiin väreihin ja kaksisävyisiin silmälaseihin, jotka ovat hillityn tyylikkäät. Kaikki silmälasit tarjoavat loistavaa näön korjausta.

Jos. Eschenbach-silmälasit tarjoavat sinulle sopivan tyylin. Voit valita neliönmuotoiset kehykset, jotka tasapainottavat kasvonpiirteitäsi, suorakulmaiset kehykset, jotka antavat ahkeran ilmeen tai hieman pyöristetyt kehykset, jotka luovat hieman rennomman ja monipuolisemman lookin. Kaikkiin verkkokauppamme malleihin voidaan asettaa linssit haluamillasi vahvuuksilla, ja voit sovittaa niitä kotona jopa 10 päivän ajan. Voit tilata moniteholinssit pientä lisämaksua vastaan.

Kotisivullamme oleva virtuaalinen 3D-sovituspalvelu auttaa valinnan tekemisessä. Kaikissa silmälaseissa on UV-suojalla, heijastamattomalla pinnalla ja kovapinnoitteella varustetut laadukkaat linssit. Liity Mister Spexin yli 1,5 miljoonan tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tilaa aurinkolasit ja reseptilasit verkosta. Jos et ole täysin tyytyväinen, Mister Spex tarjoaa 90 päivän palautusoikeuden kaikkiin tilauksiin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.