Retrosuperfuture

Peloton, futuristinen, hypermoderni. Kauneuden ja poikkeuksellisen laadun erityisellä sekoituksella SUPER by Retrosuperfuture tarjoaa uskomattomia luomuksia kaukana tavallisista kehyksistä. Kaikki mallit on tehty käsityönä Italiassa - täydellinen yhdeistelmä tyyliä ja korkealuokkaista käsityötä!

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(28)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 28/28

Retrosuperfuture Mister Spexillä

Retrosuperfuture on aurinkolasibrändi, jonka ylpeyden aihe on klassinen ja miellyttävä design sekä viimeisimmän teknologian ja materiaalien käyttö. Italialaisen brändin perusti Daniel Beckerman vuonna 2007. Retrosuperfuture sai nopeasti suosiota ja on nyt tunnettu muodikkuudestaan ympäri maailman. Brändin kuuluisiin kannattajiin kuuluvat mm. Kanye West, Beyoncé sekä Jessica Alba. Tämän rakastetun aurinkolasisuunnittelijan uusin mallisto on saatavilla Mister Spexin verkkokaupassa.

Mikä tekee Retrosuperfuturesta niin ajankohtaisen ja rohkean? Tietysti brändin klassisten ja selkeiden siluettien käyttö yhdistettynä mielenkiintoisten värien ja erikoisten yksityiskohtien kanssa. Aurinkolaseilla on ikoninen retrohenkinen tyyli, ja merkki keksii jatkuvasti jotain uutta luodakseen kiinnostavia ja moderneja aurinkolasimalleja, jotka on tehty korkealaatuisesta materiaalista. Näin mallistot ovat muodikkaita sekä miellyttäviä käyttää.

Mister Spex on Euroopassa suosiota saanut verkko-optiikkasivusto, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Verkkosivustolla pystyt helposti tutustumaan tämän suositun brändin mallistoon ja löytämään itsellesi ihanteelliset lasit, jotka vastaavat toiveitasi laadussa ja retrotyylissä. Digisovitus-työkalumme ansioista voit nauttia 3D-teknologiasta, jonka avulla voit sovittaa, mikä malli sopii täydellisesti sinun kasvoillesi, hiustesi sävyyn sekä ainutlaatuiseen tyyliisi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo