Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Brendel eyewear
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Brendel eyewear Kaikki tuotemerkit

(3)

Näytä tuotteet välillä 1 - 3

Brendel Mister Spexistä

Vuonna 1901 perustettu saksalainen silmälasimerkki Brendel myytiin vuonna 2002 johtavalle saksalaiselle silmälasien valmistajalle Eschenbach Optikille. Brendel on yksi useista tunnetuista Escenbach-tuotemerkeistä, ja se tunnetaan erityisesti naisten mallistostaan. Eschenbach on toiminut melkein 100 vuotta Nürnbergissä, missä se alkoi valmistaa kaikenlaisia optisia erikoislaitteita. Eschenbach valmisti suurennuslaseja, kaukoputkia ja mikroskooppeja yrityksille ja yksityishenkilöille. Näissä tuotteissa hyvä kuvanlaatu on tärkein ominaisuus: tämä pätee tietenkin myös silmälaseihin. Brendel-tuotemerkki edustaa muodikkuutta, yksilöllisyyttä ja viettelevyyttä.

TBrendel-mallistot luotiin alun perin ainoastaan naisille, mutta tuotemerkki sisältää nykyään räätälöityjä ja laadukkaita kehyksiä myös miehille. Yksilöllisyydestään huolimatta Brendel on aina tyylikäs ja houkuttelee etenkin aktiivisia ja dynaamisia asiakkaita, jotka tietävät, mihin he haluavat mennä ja mitä he haluavat sanoa. Tämä tuotemerkki täydentää loistavasti muita Escenbach-tuotemerkkejä (esim. TITANflex, Marc O'Polo).

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.