Super by Retrosuperfuture

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
36 Tulokset

Retrosuperfuture Mister Spexillä

Retrosuperfuture on aurinkolasibrändi, jonka ylpeyden aihe on klassinen ja miellyttävä design sekä viimeisimmän teknologian ja materiaalien käyttö. Italialaisen brändin perusti Daniel Beckerman vuonna 2007. Retrosuperfuture sai nopeasti suosiota ja on nyt tunnettu muodikkuudestaan ympäri maailman. Brändin kuuluisiin kannattajiin kuuluvat mm. Kanye West, Beyoncé sekä Jessica Alba. Tämän rakastetun aurinkolasisuunnittelijan uusin mallisto on saatavilla Mister Spexin verkkokaupassa.

Mikä tekee Retrosuperfuturesta niin ajankohtaisen ja rohkean? Tietysti brändin klassisten ja selkeiden siluettien käyttö yhdistettynä mielenkiintoisten värien ja erikoisten yksityiskohtien kanssa. Aurinkolaseilla on ikoninen retrohenkinen tyyli, ja merkki keksii jatkuvasti jotain uutta luodakseen kiinnostavia ja moderneja aurinkolasimalleja, jotka on tehty korkealaatuisesta materiaalista. Näin mallistot ovat muodikkaita sekä miellyttäviä käyttää.

Mister Spex on Euroopassa suosiota saanut verkko-optiikkasivusto, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Verkkosivustolla pystyt helposti tutustumaan tämän suositun brändin mallistoon ja löytämään itsellesi ihanteelliset lasit, jotka vastaavat toiveitasi laadussa ja retrotyylissä. Digisovitus-työkalumme ansioista voit nauttia 3D-teknologiasta, jonka avulla voit sovittaa, mikä malli sopii täydellisesti sinun kasvoillesi, hiustesi sävyyn sekä ainutlaatuiseen tyyliisi.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo