Tod's Silmälasit

Tod's Brilen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
22 Tulokset

Tod's-silmälasit Mister Spexistä

Tod'sin nauhattomat kengät ja jalkineet ovat maailmankuuluja uniikin lookinsa, tyylinsä ja linjojensa ansiosta, mutta myös korkealaatuisten valmistusmateriaaliensa ansiosta. Tod's on alun perin italialainen yritys, mutta yritys alkoi valmistaa myös asusteita ja silmälaseja persoonallisen rennolla tyylillään. Mister Spexin Tod's-silmälasit heijastavat tätä rentoa mutta ylellistä tuntua. Nämä kehykset sopivat kaikkiin tilanteisiin ja asuihin.

Ne on suunniteltu sekä käyttövarmoiksi että tyylikkäiksi. Tod's-kehykset kestävät kovaa käyttöä. Niissä on klassinen design ja intellektuelli ilme. Mister Spexin Tod's-silmälasimalliston mallien värimaailma sisältää pehmeitä sinisiä sävyjä, beigejä sävyjä ja kaikkiin asuihin sopivia neutraaleja sävyjä, ja malleissa on marmori- ja kilpikonnankuviointeja. Mallit sopivat rentoihin asuihin, ja joissakin muodoissa on rennolle italialaistyylille tyypillinen tyttömäinen preppy-tuntu. Nämä ovat kuitenkin ylelliset kehykset ja upean pintamateriaalin ansiosta ne on luotu kestämään.

Mister Spexin Tod's-silmälasien hinta sisältää naarmuuntumisen kestävät, heijastamattomat ja voimakkuuksilla varustetut yksiteholinssit. Voit käyttää verkkopohjaista työkalua päättääksesi muodosta ja sopivuudesta. Hakukriteerejä on helppo kaventaa, mikä helpottaa sopivan mallin löytämistä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo