Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Bob Sdrunk
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Bob Sdrunk
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Bob Sdrunk Kaikki tuotemerkit

(1)

Bob Sdrunk Eyewear Mister Spexistä

Silmälasimerkki Bob Sdrunk syntyi kahden erilaisen kulttuurin yhdistämisideasta. Siitä on tullut todellinen sisäpiirin vinkki. Brändin intohimo muotoilua ja yksityiskohtia kohtaan näkyy sen mallistossa, ja vintage-ilme kielii sen italialaisuudesta.

Bob Sdrunk, joka viittaa itseensä usein kolmannessa persoonassa, nauttii siitä vaikutuksesta, jonka kaksi kulttuuria tuo mallistoon. Hän tietää, että hänen omat juurensa (italialainen äiti ja australialainen isä) ja heidän kaksi eri mielenlaatuaan (yksi brittiläinen ja yksi katolilainen) on antanut hänelle 360 asteen näkökulman eri kulttuureihin. Opinnot Accademia de Belle Arti in Rome -opistossa antoivat hänelle yksityiskohtaisen kuvan tyylin ja muotoilun kehittymisestä vuosisatojen saatossa. Hän sai kokemusta kaikista asusteista, mutta hänen salainen rakkautensa oli tietenkin silmälasit!

Erään New Yorkin matkan aikana hän löysi ihanat vintage-silmälasit Tribecassa sijaitsevasta kaupasta ja hänen mukaansa se sai aikaan salamyhkäisen operaation, jonka pohjalta syntyi idea ja luonnokset hänen ensimmäisestä omasta silmälasimallistostaan. Tuotemerkki Bob Sdrunk oli syntynyt – yhdessä yössä. Retro-vintage-tyylistä tuli suunnittelijan tunnusmerkki yhdessä teknisten silmälasien yksinkertaisuuden kera. Hänen silmälasiensa muotokieli on yksinkertainen ja sitä täydentävät rajattomat ja yksilölliset värit. Tämä design ja ilmaisu ymmärretään välittömästi.

Tuotemerkin silmälasit valmistetaan Italiassa läheisessä yhteistyössä kokeneiden silmälasien valmistajien kanssa. Mister Spexin verkkokauppa sisältää laajan valikoiman aurinkolaseja.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.